Rondje Den Haag

Rondje Den Haag rijd weer rond! Met Sjors en Companen!


Tijdens dit programma maken de gasten kennis met de vele gezichten die Den Haag kent. Natuurlijk doen wij ook het politieke hart van Nederland aan.                                                               

Het Rondje Den Haag is onderscheiden met:  De Nationale Evenementenprijs als “Leukste Stadsevenement van Nederland”

(Sector Economie en Toerisme)

 

Begin van de trip

U krijgt een wel erg korte uitleg geven over de inhoud van deze dag. Eigenlijk alleen maar een welkom, want de rest van het programma moet immers een verrassing blijven.

De reis voert met Gerrit achter het stuur door de prestigieuze wijken, waar gepensioneerde ambtenaren, schoolhoofden, trendy yups tevens Hagenaars met een veel te hoge hypotheekdruk wonen.

Maar zoals gezegd; Den Haag kent vele gezichten! Dus verplaatsen wij snel naar de andere kant van de Laan van Meerdervoort.

Het Binnenhof

Hierna neemt  hij u mee naar de plaats waar de Hollandse politiek ooit is ontstaan: het Binnenhof.
Door de grote renovatie zitten de politici nu tijdelijk (waarschijnlijk 9 jaar) in de nieuwe locatie: De Apenrots geheten!

Waar eens de prachtige fontein op het Binnenhof stond zullen wij het Haagse volkslied bij uitstek “Oh, Oh Den Haag” uit luide borst gaan zingen!.

 

 

 

 

 

 

De Haagse pers is natuurlijk ook altijd wel geïnteresseerd in wat er te vertellen valt ..  Nog ff Protesteren langs het Vredespaleis, met een hilarisch rondje over Plein 19”                                Hierna is er dan echt een einde gekomen aan deze ludieke trip door de Residentie. 

Wandeltour Rondje Den Haag:  Een heerlijke komische, niet te vergeten, ludieke tour door het oude centrum van Den Haag.

Een 2 tot 2,5 uur durend programma met wervelende gids Sjors!

Tot het volgende Rondje!

Voor informatie bel: 06 – 54 92 42 09
of mail: info@robandeweg.nl