Rondje Den Haag

Rondje Den Haag met Sjors en Co


Tijdens dit programma maken de gasten van Sjors & Co. kennis met de vele gezichten die Den Haag kent. Natuurlijk doen wij ook het politieke hart van Nederland aan, vergeten wij de drankjes niet en kunt u “ook nog ff protesteren”.

Het Rondje Den Haag is onderscheiden met: De Nationale Evenementenprijs als “Leukste Stadsevenement van Nederland” Den Haag Marketing in de sector Economie en Toerisme Innovatieprijs Nationale Evenementen prijzen.

Rondje Den Haag; een belevenis om nooit meer te vergeten!

Begin van de trip

Het komische Haagse duo Sjors & Co zullen u een wel erg korte uitleg geven over de inhoud van deze dag. Eigenlijk alleen maar een welkom, want de rest van het programma moet immers een verrassing blijven. Hierna start het programma , als dat maar goed gaat met “Gerrit” achter het stuur.

DE VOGELWIJK De reis voert allereerst door de prestigieuze Vogelwijk, waar naast gepensioneerde ambtenaren, schoolhoofden en trendy yups, tevens Hagenaars met een veel te hoge hypotheekdruk wonen. Op feilloze wijze zullen Sjors & Co de geheimen van deze wijk blootleggen, aan de gasten!

Maar zoals gezegd; Den Haag kent vele gezichten! De touringcar verplaatst zich dus snel naar de andere kant van de Laan van Meerdervoort en heet vanaf dit moment gewoon weer bus.

Het Binnenhof

Hierna nemen wij u mee naar de plaats waar de Hollandse politiek haar kantoren houdt; het Binnenhof.
Bij de fontein wacht zullen de gastheren op verfijnde wijze het ontstaan van het Binnenhof ter sprake brengen.

Onder de prachtige fontein zullen wij het Haagse volkslied bij uitstek “Oh, Oh Den Haag” gaan vertolken.

 

 


En de Haagse pers is natuurlijk ook altijd wel geïnteresseerd in wat de politici Sjors & Co. hebben te vertellen………

POLITICI
Nu maar hopen dat de politici hierdoor niet zijn wakker geschud!

 

 

 

Maar zoals u ziet, als ze aanwezig zijn werken de politici en de aanwezige media graag samen met Sjors & Co.

“Nog ff Protesteren!”

Hierna vervolgt het Rondje Den Haag zich weer met de touringcar om de gasten naar de volgende bezienswaardigheid te brengen: de ambassades en een bijzondere rondgang rond het Plein 1813, arriveren wij bij het Vredespaleis! Hier brengen wij nog even een bezoek en krijgt u ook nog een aantal bijzonder inns and outs te horen. Vanzelfsprekend wordt dit op de gevoelige plaat vastgelegd! Hierna is er dan echt een einde gekomen aan deze ludieke trip door de Residentie. Sjors & Co. zwaaien de gasten met weemoed uit, misschien tot ziens bij het volgende rondje. Het Rondje is eveneens te combineren met een afsluitende borrel en/of feestavond.

Rondje Den Haag; een belevenis om nooit meer te vergeten!

Wandeltour Rondje Den Haag

Vanaf heden is ook de ludieke “Wandeltour Rondje Den Haag” door het oude centrum van Den Haag te reserveren. De tour is uitermate geschikt voor grote maar ook kleinere groepen die deze komische, nooit meer te vergeten rondleiding door de Haagse binnenstad niet willen missen.

De “Wandeltour Rondje Den Haag” is het kleine broertje van het meermalen en landelijk bekroonde Rondje Den Haag en speelt zich geheel af in het oude centrum.

Een 2 tot 2,5 uur durend (afhankelijk van wel of geen pauze) nooit meer te vergeten programma met uw wervelende gids! Tot het volgende Rondje!

Voor informatie bel: 06 – 54 92 42 09
of mail: info@robandeweg.nl