Rondje Den Haag

Rondje Den Haag


Tijdens dit programma maken de gasten kennis met de vele gezichten die Den Haag kent. Natuurlijk doen wij ook het politieke hart van Nederland aan.

Het Rondje Den Haag is onderscheiden met:  De Nationale Evenementenprijs als “Leukste Stadsevenement van Nederland” Den Haag Marketing in de sector Economie en Toerisme Innovatieprijs Nationale Evenementen prijzen.

Rondje Den Haag; een belevenis om nooit meer te vergeten!

Begin van de trip

U krijgt een wel erg korte uitleg geven over de inhoud van deze dag. Eigenlijk alleen maar een welkom, want de rest van het programma moet immers een verrassing blijven. Hierna start het programma , als dat maar goed gaat met “Gerrit” achter het stuur.

De reis voert allereerst door de prestigieuze wijken, waar naast gepensioneerde ambtenaren, schoolhoofden en trendy yups, tevens Hagenaars met een veel te hoge hypotheekdruk wonen.

Maar zoals gezegd; Den Haag kent vele gezichten! De touringcar verplaatst zich dus snel naar de andere kant van de Laan van Meerdervoort en heet vanaf dit moment gewoon weer bus.

Het Binnenhof

Hierna nemen wij u mee naar de plaats waar de Hollandse politiek haar kantoren houdt; het Binnenhof.
Bij de fontein zullen de gastheren op verfijnde wijze het ontstaan van het Binnenhof ter sprake brengen.

Onder de prachtige fontein zullen wij het Haagse volkslied bij uitstek “Oh, Oh Den Haag” gaan vertolken.

 

 

 

 

 

De Haagse pers is natuurlijk ook altijd wel geïnteresseerd in wat de politici te vertellen hebben ….

Maar zoals u ziet, als ze aanwezig zijn werken de politici en de aanwezige media graag samen met uw gidsen.

 

“Nog ff Protesteren!”

Het Rondje Den Haag verplaatst zich weer om de gasten naar de volgende bezienswaardigheid te brengen: zoals,  Plein 1813 en het Vredespaleis!

Hier brengen wij nog even een bezoek en krijgt u ook nog een aantal bijzonder ins and outs te horen. Hierna is er dan echt een einde gekomen aan deze ludieke trip door de Residentie.                    Tot het volgende rondje!  Rondje Den Haag; een belevenis om nooit meer te vergeten!

 

 

Wandeltour Rondje Den Haag

Tevens is ook de ludieke “Wandeltour Rondje Den Haag” door het oude centrum van Den Haag te reserveren. De tour is uitermate geschikt voor grote maar ook kleinere groepen die deze komische, nooit meer te vergeten rondleiding door de Haagse binnenstad niet willen missen.

De “Wandeltour Rondje Den Haag” speelt zich geheel af in het oude centrum.

Een 2 tot 2,5 uur durend (afhankelijk van wel of geen pauze) nooit meer te vergeten programma met uw wervelende gids! Tot het volgende Rondje!

Voor informatie bel: 06 – 54 92 42 09
of mail: info@robandeweg.nl