Ons bedrijf

Rob Andeweg Produkties
Ruim 25 jaar hét adres voor een geslaagd evenement!

Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het organiseren en uitvoeren van bedrijfsfeesten, personeelsuitstapjes, stadstours, evenementen, artiestenbemiddeling en promotionele activiteiten. Al meer dan 25 jaar realiseren wij spraakmakende en sprankelende evenementen, afgestemd op het gezelschap en bedrijf. Belangrijk hierbij is de samenwerking met de opdrachtgever en de gezamenlijke ideeën om te zetten tot een fantastisch evenement. Vanaf het eerste gesprek tot en met de uitvoering van uw evenement blijft u in contact met één en dezelfde contactpersoon, persoonlijke aandacht staat immers hoog in ons vaandel.

Daarnaast beschikken wij over een zeer groot, gevarieerd en passend aanbod in amusement, zodat wij voor de door u gewenste invulling altijd het juiste amusement kunnen leveren. Belangrijk daarbij zijn de details die u naast het amusement terug ziet in de zaalinrichting en decoraties. Voor een zeer groot aantal bedrijven en organisaties hebben wij reeds onze werkzaamheden mogen verrichten.

Voor geheel vrijblijvende informatie kunt u ons bereiken via: E-mail: info@robandeweg.nl of Mobiel: 06 – 54 92 42 09

Wij hopen ook voor u in de nabije toekomst een bijdrage te mogen leveren met als resultaat een fantastisch evenement voor uw bedrijf!

Op de volgende pagina’s vindt u een aantal omschrijvingen van onze activiteiten.
Met vriendelijke groet,
Rob Andeweg

telefoon: 06 – 54 92 42 09|
info@robandeweg.nl